Home » C-lon rijgdraad

C-lon rijgdraad

C-Lon rijgdraad is zeer geliefd vanwege de hoge kwaliteit, veelzijdigheid en betaalbaarheid. De enorme reeks rijke en levendige kleuren maken het gemakkelijk om de juiste tint passend bij het ontwerp te vinden. C-Lon wordt in de Verenigde Staten gemaakt. 

C-Lon rijgdraad is leverbaar in verschillende diktes, waarvan WFW Wol en Kralen drie in het assortiment heeft, te weten:

dikte AA (code CLBAA): dun rijgdraad met een diameter van ongeveer 0,12 mm, geschikt voor kralen maat 15/0 of als er meerdere malen door dezelfde kraal geregen moet worden. Dit rijgdraad wordt geleverd op een spoel met ± 72 meter draad. De spoel heeft een diameter van 21 mm. 

dikte D (code CLBD): iets dikker met een diameter van ongeveer 0,16 mm rijgdraad, geschikt voor grotere kralen en wanneer er slechts een paar keer door dezelfde kraal moet worden geregen. Dit rijgdraad wordt geleverd op een spoel met ± 72 meter draad. De spoel heeft een diameter van 25 mm. 

dikte C (code CLC): dikker met een diameter van ongeveer 0,5 mm en ook steviger rijgdraad, geschikt voor een grote kralenmaat en wanneer de draad niet meer dan 2 of 3 keer door dezelfde kraal geregen moet worden. Ook is dikte C te gebruiken voor micro-macramé en voor haakwerk, eventueel met kralen. Dit rijgdraad wordt geleverd op een klos met ± 70 meter draad. De klos heeft een diameter van 28 mm en een lengte van 40 mm.

 

De voorraad C-lon rijgdraad wordt verkocht met 25% korting.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 en binnen de Europese Unie vanaf € 100,00!